diumenge, 23 d’octubre del 2016

Blogger ha esbarriat --i després va arreglar-- el fres de móres negres

¬¬¬¬¬

A final de setembre, els usuaris de Blogger d'arreu del món vam trobar-nos que aquest servei havia suprimit les llistes d'enllaços i els blogrolls. Han desaparegut, doncs, en el cas d'Un fres de móres negres, la llista de tots els poemes de Les dones i els dies, la llista de tots els llibres de Ferrater i altres llistes que conformaven la columna esquerra del blog, a més de diferents llistes automàtiques de blogs que m'agradaven tant de literatura com de tota mena de camins.

Passen les setmanes i Blogger no soluciona el que semblava una incidència de la plataforma tecnològica, malgrat algunes promeses inicials dels seus enginyers. Pensant en molts altres blogs, considero que aquesta alteració és bàrbara, una degradació preocupant a la internet lliure. Hauré de traslladar tots els continguts d'aquest blog a un altre servei.

2 de novembre de 2016: Constato que Blogger, al cap d'un mes, ha recuperat les llistes d'enllaços i blogrolls. Deso una còpia de seguretat de la pàgina inicial. Medito sobre WordPress.

Sísif, de Ticià - https://www.museodelprado.es/imagen/alta_resolucion/P00426.jpg 
https://www.museodelprado.es/en/the-collection/online-gallery/on-line-gallery/obra/sisyphus/, 
Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3860214

--

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Comparteix Un fres de móres negres

Creative Commons License
Un fres de móres negres es publica
sota una llicència Creative Commons 2.5

Add to Technorati Favorites