dijous, 26 de març de 2015

Les direccions (rellegir Les dones i els dies)

¬¬¬¬¬

"Leemos porque nos importa lo que leemos, porque oscuramente pensamos utilizar nuestra lectura para mejor hacernos cargo de lo que nos ocurre. Las grandes obras literarias nos acompañan a lo largo de la vida porque cada vez nos importan por distinto motivo." (Jaime Gil de Biedma, 1960) 

Entre altres peculiaritats, Un fres de móres negres és un blog d'apunts ampliats o reescrits arran de noves lectures dels poemes i els llibres de Gabriel Ferrater, un blog en revisió permanent. Pot ser pràctic, doncs --si més no ho serà per a mi--, anar consignant a partir d'un moment determinat els títols dels apunts que vaig revisant i la data en què ho faig:
(política)
--
Apunt revisat el 29 de febrer de 2020, actualitzat cada vegada que modifico un apunt de manera significativa

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut, Enric,
És, com ja deus imaginar íntimament, una eina prodigiosa per als lectors pertinaços del mestre. I com si no hagués passat el temps (2012, Veus baixes) o no haguessin irromput sobtadament noves direccions vitals inajornables, te deman: saps res de més concret sobre això d'una associació cugatenca, que ha dit la premsa d'ençà de dijous? alguna adreça amb què contactar?
Ja saps on trobar-me electrònicament si et venia de gust.
jm

Publica un comentari

 

Comparteix Un fres de móres negres

Creative Commons License
Un fres de móres negres es publica
sota una llicència Creative Commons 2.5

Add to Technorati Favorites